Info fra sidste besøg

Info fra sidste besøg danishkids philippins aid

Info fra sidste besøg – skolebørnene har meget forsømmelse, nøjagtigt 25%. Jeg har talt med moderen, men hun er tavs. Tidligere troede jeg og skolen at de sultede, men de er kraftige og sunde. Nu kommer det frem, efter tre år, at de passer deres mindre søskende. Moderen må finde en løsning, da børnene ikke bliver en del af det sociale liv i skolen, og har svært ved at få gode karakterer, nå de mangler så meget undervisning.

Ligeledes kunne jeg ikke forstå at hun ikke sendte de næste i skole. Jeg har købt alt til dem. Først nu kommer det frem at de mangler en fødselsregistrering. Der har jeg for flere måneder siden betalt 2600 pesos. derude skal de på kommunekontoret og betale for registreringen. Papirerne sendes til Manila, og når de kommer tilbage, skal en advokat signere papirerne. Åbenbart en lang proces. I skrivende stund ved jeg ikke om De er startet i skolen. Jeg har fået en til at køre ud til familien og spørge.

Siden info fra sidste besøg, min datter tager til Filippinerne i december, og hun vil besøge familien. Håber at hun kan bringe nyt fra dem, og bringe julegaver.

De Bedste Hilsner, Britta

Development
Design
Marketing